Премиера

24Промо: Ана Бебиќ и Жељко Васиќ – “Југославија” (Видео)

Долгогодишните пријатели Ана Бебиќ и Жељко Васиќ снимија дует. Песната “Југославија” доби одличен видео запис. Многу бои и ведрина – совршено за ова лето. На шеговит начин преку Југославија тие говорат за машко женките односи. Погледнете го овој одличен спот!

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: