Премиера

24 Промо: BC Generacija – “BC Genero” (Видео)

BC Генерација е групација која доаѓа од Охрид, составена од групите Bad Contract, Black & White, Црна Тројка, Мотивација и артистот Ноки (Уличен Аспект). “BC Генеро” е првата трака на која се сите членови, а воедно е и најава за албумот кој треба да излезе во 2016-та. Аудио продукцијата е на M.W.Production – Охрид, видеото го има израбтено Zati Production, додека деловите се пишувани од страна на самите артисти кои се појавуваат во спотот.

Спотот е снимен на две локации во Охрид, а за тоа како изгледа истиот и што нудат овие дечки од Охрид, погледнете во продолжение…

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: