Премиера

24Промо: Давид Нешкоски Трио – “I Love You” (Видео)

Прилепското трио на чело со младиот гитарист Давид Нешкоски со нов видео спот, овој пат за песната “I Love You”, која се наоѓа на нивниот втор студиски албум “Today Tomorrow”. Во продолжение, погледнете го неговото најново видео.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: