Премиера

24Промо: Иван Раденов – “За ѕвездите” (Видео)

Иван Раденов момчето кое што го паметиме по неколкуте хитови и победата во големото македонско тв музичко шоу “Македонски Идол”, повторно изненадува со нова песна, но и со нов видео спот. Станува збор за песната “За ѕвездите”, дело на Срѓан Бранковиќ кој се погрижи и за видео спотот, а текст го напиша Огнен Неделковски. Песната е снимена и комплетно подготвена во “Парадокс студио”.

Во продолжение, во рубриката 24 Промо ви го промовираме видео спотот за песната “За ѕвездите” на младиот Иван Раденов.

Подготви: Марија Поповска

Можеби ќе ве интересира: