Премиера

24Промо: Владимир Четкар – “Fi Funk” (Аудио)

Нашиот македонски познат музичар Владимир Четкар, деновиве од актуелниот албум објави уште една песна. Станува збор за комплетно инструментална верзија на композицијата “Fi Funk”. Тој изминатиот период ги објави “Lucky Pair”, “I Remember”, и “Time Goes By”, како и насловната “Heavenly”.

Во продолжение, уживајте во новата “Fi Funk”…

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: