Премиера

24 Промо: “Disconnected” – “Money on my mind” (Видео)

Прилепско-струмичкиот тандем “Disconnected”, кој е составен DJ Mario Eddie) и DJ The Marshall, го претстави својот нов сингл насловен “Money on my mind”, во кој гостува колегата Монарк Супремо. Видеото кое што е во режија на Филип Пашоски, го разубави Антонела Димова, а за испишувањето на стиховите во истото се погрижи Никола Китаноски. Проектот поддржан од “Лолипоп ентертејнмент груп” можете да го видите и слушнете во продолжение. Уживајте!

Подготви: Александра Блажевска

Можеби ќе ве интересира: