Премиера

24 Промо: Владо Јаневски – „Љуби, љуби“ (Аудио)

Чаирскиот романтичар Владо Јаневски, на својот роденден (27.11) го објави  новиот сингл „Љуби, љуби“. Песната во брз ритам е издание на „Кроација рекордс“. Автор на музиката и текстот е самиот Јаневски, а  аранжманот е на Борис Џурџевиќ од групата „Колонија“.

Можеби ќе ве интересира: