Премиера

Дарио ја објави новата песна „Молитва“ (Видео)

По неколку дена во радискиот етер од денес и со спот на сите платформи е објавена новата песна на Дарио. Текстот и музиката за  „Молтива“ се на Дарио, аранжманот е на Кристијан Габроски а фламенко – гитарските делници ги отсвире Владимир Дојчиновски. Спотот се снимаше неодамна на неколку локации во Скопје а е дело на Дарио Јанковиќ.

Можеби ќе ве интересира: