Премиера

Дарио со нова песна во екот на коронавирусот (Видео)

Пејачот Дарио Панковски пред една седмица во ек на големата криза со Ковид-19 промовираше своја нова песна. Музика и текстот за “Еј животе” се потпишани од самиот Дарио, а аранжманот е на Кристијан Габроски алијас Ристо Бомбата.

Како што налага и ситуацијата песната се промовираше исклучиво на социјалните мрежи, но и покрај тоа до денес има над 25 илјади прегледи. Новиот сингл на Дарио наиде на куп позитивни коментари и критики од неговата верна публика но и пошироката јавност.

Можеби ќе ве интересира: