Премиера

Ексклузивно: Предновогодишна нова песна на Белов “Ме води љубовта” (Видео)

Александар Белов предновогодишно на својата публика им подарува нова песна со наслов “Ме води љубовта”, песна со која што тој сака да им ги честита новогодишните и божиќни празници. Песната всушност претставува македонска анплагд верзија на “Све је лепше у двоје”, а авторскиот тим останува ист, музиката и аранжманот се на Дарко Тасев, текстот на познатата Весна Малинова и песната е снимена во студиото на Кристијан Габровски. Се надеваме оваа песна ќе биде ваша предновогодишна.

Подготви: Александра Блажевска

Можеби ќе ве интересира: