Премиера

Игор Џамбазов и Гуру Харе објавија спот за песната „Пеј“ (Видео)

По неодамнешната промоција на албумот „Првите триесет“, Игор Џамбазов и Гуру Харе објавија спот за песната „Пеј“ која се наоѓа на овој албум. Режисер и директор на фотографија на спотот е концертниот фотограф Стефан Рајхл, кој важи за еден од најдобрите во областа а со овој спот започнува и своја видео продукција.

Можеби ќе ве интересира: