Премиера

Калиопи со ново видео

Од албум насловен “Мелем” на Калиопи, кој е достапен на iTunes, претставен е уште еден видео запис, кој е трет по ред од ова издание (по “Вучица” и насловната нумера “Мелем”). Станува збор за песната “Мрвица”, која исто така е комплетно авторско дело на Ромео Грил, а видео записот го изработи Данчо Стефков. видеото на музичкиот интернет канал youtube е постирано на 28-ми фебруари и до денес нема ниту еден дислајк. А кога сме кај новото видео на Калиопи, како ви се допаѓа?

Можеби ќе ве интересира: