Премиера

Конечно: Илма Карахмет со прв сингл и видео запис (Видео)

Познатата изведувачка од Босна и Херцеговина поточно од регионалното шоу “X-Factor”, својата кариера ја заокружи со извонредна балада во кој многу вљубени ќе се најдат во оваа композиција.

Сценариото  е токму доловено според нејзиниот опис како ја обликува како личност затоа ништо не е случајно во овој спот ,а со ова ни дава до јасно знаење дека сериозно е навлезена да успее на музичката балканска сцена.

А како изгледа, погледнете во продолжение.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: