Премиера

24 Промо: Невена Нешкоска – Нев со нова песна и видео спот (Видео)

Невена Нешкоска, попозната како Nev на американската и романската сцена, ја промовираше првата песна на македонски јазик. Минатата година со “In Love” ги освои македонските листи, а сега повторно објави нова, заразна и лесна песна за летната љубов.

Погледнете го видеото:

Подготви: Редакција на Музика24

Можеби ќе ве интересира: