Премиера

Нов сингл и спот на групата „My Tear“ (Видео)

Скопскиот состав „My Tear“ го објави својот најнов видео-запис за песната “На старите станици”, во режија на Милан Блажевски. Спотот е снимен во Студио 1060 од страна на Милан Блажевски и Јосип Здравковски, екипата позната по видео записите на 21 век.

“На старите станици” е прв сингл од новиот албум на My Tear којшто треба да излезе до крајот на годинава. Дел од албумот ќе можете да го слушнете на овогодинешниот „Здраво Млади“ фестивал на 23-ти септември во Младинскиот Културен Центар.

Можеби ќе ве интересира: