Премиера

Нов сингл и видео спот на Пука Козметика (Видео)

Многу ни е мерак кога ќе видиме дека некој автор, во случајов двајца близнаци рапери, имаат стил и се држат до него. Пука Козметика со години се тие и не се менуваат, а последното нивно видео е за комшиката… што сама си го бара. Пука Козметика го објавија спотот за “Си го бара” кој е дел од албумот “Да ви го на…. Пука пак”, во продолжение погледнете го спотот.

Подготвија: Маринела Каранфилоска и Васе Петреска

Можеби ќе ве интересира: