Премиера

Нова песна на Ана Петан во соработка со Глигор Копров посветена на Тоше Проески (Видео)

Во соработка со легендарниот македонски композитор Григор Копров, создадена е прекрасна балада, која Копров ја посвети на легендарниот Тоше Проески, за кој Копров ги напиша едни од најубавите песни од почетокот на својата кариера.

„Balada za anđela“ е напишана од срце и душа и чекаше пејачка со ваков глас. Ана е одлична и очекува многу од неа“, вели композиторот Григор Копров.

Можеби ќе ве интересира: