Премиера

Пајак и Два Бона го раскажуваат своето „Алиби“ (Видео)

Неодамна познатите македонски артисти Пајак и Два Бона ја промовираа својата најнова „Алиби“ и видеоспотот за истата. Под етикатата и логото на IDJ Videos тие заедно го промовираат видео спотот кој што за само два дена од неговото излегување на YouTube го имаат погледнато околу 140 илјади фанови.

Песната е дело на Пајак, Два Бона и веќе проверениот и секогаш оргинален Иван Јованов – Ивајо кој и го реализираше и миксаше аудио делот, додека пак што се однесува до видеото за истото да биде така одлично и професионално се погрижи режисерот Reezy Rane.

Во продолжение, со задоволство Ви предлагаме да го погледнете најновиот видео спот за најновата песна – дует на Пајак и Два Бона едноставно насловена „Алиби“.

Можеби ќе ве интересира: