Премиера

„Pluto`s Doubts“ со песната „Hellboy“ го најавуваат својот втор албум (ВИДЕО)

„Pluto`s Doubts“ го претставија „Hellboy“, нов сингл преку што започнуваат да ја запознаваат јавноста со нивниот втор студиски албум. Албумот се очекува да излезе оваа есен а во меѓувреме уживајте во најновото музичко парче на „Pluto`s Doubts“.

Можеби ќе ве интересира: