Премиера

Празнично, Владо Јаневски промовираше видео за сите заљубени (Видео)

На само неколку дена од добро познатиот празник на вљубените Св. Велентин, познатиот поп пејач Владо Јаневски промовира видео спот за песната “Е, ама јас те сакам тебе”, хит кој што со месеци се врти по македонските радиостаници. Ова претставува всушност официјалното видео на кое се појавуваат многубројни убави девојки и еден слатко момче, а истиот е снимен во Скопје, односно на “Партизанска”, една од улиците на главниот град.

Интересно и убаво видео спотче кое заслужува да го погледнете и 4 минути да уживате во одличната песна и добро спакуваното видео во продукција на Томато.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: