Премиера

ПРЕМИЕРА: „Крута“ – Суперхикс

„Суперхикс“ го претставија првиот од неколкуте нови синглови, снимени во текот на месец јуни оваа година. Песната носи наслов „Крута“ а е најава за новиот студиски албум кој треба да излезе наскоро, а во меѓувреме ги гледаме на концерти ширум Македонија.

Уживајте во истиот и очекувајте го новиот студиски албум на Банда Инструментале.

Можеби ќе ве интересира: