Премиера

ПРЕМИЕРА: „Нијагара“ – Тамара Тодевска (Видео)

Тамара Тодевска денеска ја промовираше својата најнова песна со наслов „Нијагара“. Новиот сингл е на српски јазик, а Тамара за прв пат се јавува како ко-автор. Таа заедно со Лазар Цветкоски ги напиша музика и текстот.

„Нијагара“ е Брза и динамична, но со порака во која верувам дека многумина ќе се пронајдат. за сите кои во одреден момент се почувствувале ранливо, да знаат дека на крајот има решение. А, тоа е да продолжиме со борбата“, вели Тамара.

Можеби ќе ве интересира: