Премиера

ПРЕМИЕРА: Пајак и Кали – „Živimo Taj San“ (Видео)

Пајак продолжува да создава нови песни, после два синглови во мај сега промовираше и една дуетска песна. Песната носи наслов „Živimo taj san“, а ја сними со младата српска пејачка Катарина Думанчиќ, позната како Кали.

Музиката е заедничко дело на Иван Јованов – Iwayo заедно со Кали и Пајак. Додека текстот го напишаа Кали и Пајак.

Две песни за една недела: Пајак ја промовираше „Москва“ (Видео)

Можеби ќе ве интересира: