Премиера

ПРЕМИЕРА: Роберт Билбилов и Лара Иванова – „Јас против целиот свет“ (Видео)

Познатиот пејач и композитор Роберт Билбилов сними дует со младата пејачка Лара Иванова. Песната носи наслов „Јас против целиот свет“. Роберт е автор на музиката и аранжманот, додека како текстописец се потпишува Робин Зимбаков.

Можеби ќе ве интересира: