Премиера

ПРЕМИЕРА: „Во Крушево густа магла“ – Next Time

„Next Time“ пред два дена го промовираа својот албум „Мајка“.  На албумот се наоѓаат девет композиции, од кои повеќето веќе познати, а три од нив сосема нови, плус уште една бонус. Бонус композицијата беше нова верзија на „Ја излези Ѓурѓо“ снимена со Влатко Лозаноски а првата од трите нови композиции која е објавена на YouTube е „Во Крушево густа магла“. Останатите две необјавени композиции се „Глас ми се слуша“ и „Абер ми пристигна од Крушево“. Целиот албум наскоро ќе биде и на YouTube а е веќе достапен на Spotifу. 

 

Можеби ќе ве интересира: