Премиера

ПРЕМИЕРА: „За Вас“ – Никола Зацески

Никола Зацески ја промовираше својата нова песна „За Вас”, која е дел од албумот „Срцето Мое Тука Чука“. Музика е на Николче Мицевски и Никола Зацески, текстот го напишаа Весна Малинова и Зацески а аранжманот исто така е на Николче Мицевски.

Можеби ќе ве интересира:

Се вчитува....