Премиера

Нова песна на Јелена Томашевиќ (Видео)

Јелена Томашевиќ била специјален гостин на телент шоуто “Ја имам таленат”, каде премиерно го отпеала својот нов сингл “Меланхолија”. Песната настанала во соработка со познатиот шпански автор Рафаел Арсером. Соработката произлегла од настапот на Томашевиќ на Евровизија. Соработници на оваа песна се и: Алек Алексов – кој го направил аранжманот и Лилјана Јорговановиќ која се погрижила за текстот.

Подготви: Редакција на Музика24

Можеби ќе ве интересира: