Премиера

Со видео спот Теа ја промовираше најновата песна “Гори” (Видео)

“Гори” е насловот на новата песна на младата поп пејачка Теа Трајковска која ја промовираше на You Tube и социјалните мрежи. Оваа нејзина најнова песна е дело на Лазар Цветковски, додека за текстот се погрижи самата таа.

“Интересно, светски, а сепак наше, македонско”, се дел од коментарите кои се напишани веднаш под видео спотот кој што Теа истовремено го промовира со новата песна.

Во продолжение, со задоволство ви предлагаме да погледнете за што станува збор:

Можеби ќе ве интересира: