Премиера

Вирално: Youtube Милионери

YouTube е платформа каде многумина станале милионери, а да не претпоставиле дека тоа е возможно. Снимањето за YouTube денес е една од најпопуларните и профитабилните професии.
Во продолжение ќе видите кои се најплатените јутубери во светот според листата на Forbes.

1. Ryan Kaji $ 29.5М  Ryan Kaji е 9-годишно момче кое започна да прави видеа уште во 2015 година. Откако видел видеа од други деца како отвараат и презентираат детски играчки посакал и самиот да го прави тоа. Неговиот начин на презентација ги заинтригирал останатите и денес над 28 милиони subscribers. Покрај Youtube каналот тој исто така има и линија брендирани играчки и облека, а трета година по ред е најплатениот јутубер.

2. MrBeast $ 24М Jimmy Donaldson попознат како MrBeast, е американски јутубер кој започнал да се снима во 2012 година на свои 13 години. Неговите видеата обично содржат разни предизвици и привлекуваа големо внимание. Често прави видеа каде донира големи суми на пари и организира натпревари во видео игри, како што е Minecraft, a исто така прави разни giveaways со големи компании. Прогласен е за еден од најголемите филантропи на YouTube.

Листата продолжува со:

3. Dude Perfect $ 23М

4.  Rhett and Link $ 20М

5. Markiplier (Mark Fischbach) $ 19.5М

6. Preston Arsement $ 19 М

7. Nastya (Anastasia Radzinskaya) $ 18.5М

8. Blippi (Stevin John) $ 17М

9. David Dobrik. Earnings: $ 15.5 М

10. Jeffree Star. Earnings: $ 15М

Доколку имате проблем со промоцијата на бизнисот на Instagram, не ви е среден профилот, не знаете како да дојдете до вашата целна група или генерално не знаете како фукционира Instagram за бизнис цели, E-Book е буквално водич со чија примена ќе добиете резултати. Сè што ве интересира ќе го најдете на едно место, а доколку имате некои прашања може слободно да ги поставите.⁣

Може да го нарачате во DM или преку e-mail [email protected]⁣. До истиот имате пристап само преку вашиот e-mail засекогаш, а во иднина кога ќе се унапредува/ажурира секогаш ќе ја добиете најновата верзија. 

Автор Дигитален Свет

Можеби ќе ве интересира: