Премиера

24Промо: Влатко Лозановски со нов летен хит “Како тебе нема друга” (Видео)

Еден од најдобрите пејачи на македонската поп-рок сцена, Влатко Лозаноски – Лозано има нов летен хит. Новата песна е насловена “Како тебе нема друга” која е авторско дело на веќе проверените соработници на Лозано, односно Лазар Цветковски кој се потпишува зад музиката и арнажманот, додека текстот е на Милан Миланов. Видео записот веќе е пуштен на You Tube со порака од фантастичниот Влатко Лозаноски: “Со задоволство Ви ја подарувам мојата најнова песна: Како тебе нема друга”. Уживајте!

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: