Премиера

Во Скопје се отвори “La Familia”, тематска продавница за внимателно селектирани производи

Од вчера и Скопје ја има “La Familiа, Liquor, Tobacco & Gift Shop”, специјализирана, тематска продавница за внимателно селектирани производи за широка потрошувачка. После Велес, нашата престолнина има адут кој ја следи традицијата на познатата франшиза – на пазарот да понуди свеж концепт, нешто ново, урбано, надополнето со квалитетни производи коишто го почитуваат паричникот на нашите купувачи.

“La Familiа, Liquor, Tobacco & Gift Shop” е сместена веднаш до Универзалната сала, (Булевар Партизански одреди, број 47), а подетално за концептот на оваа втора специјализирана продавница можете да видите на веб сајтот: https://lafamilia.mk и на социјалните мрежи:
Facebook: https://www.facebook.com/lafamilaLiquorGiftShop/
Instagram: https://www.instagram.com/lafamilialiquorgiftshop/

Можеби ќе ве интересира: