Премиера

„Врзете ми ги рацете“ – нов сингл на Дарио (Видео)

Дарио Панковски го објави новиот синлг насловен „Врзете ми ги рацете“, ова е прва песна на Дарио оваа година. Автор на текстот и музиката е самиот Дарио, додека аранжманот традиционално му го довери на неговиот долгогодишен соработник Кристијан Габроски. Негова последна песна беше „Молитва“, која ја промовираше минатата година.

Можеби ќе ве интересира: