Премиера

Џејла Рамовиќ ја промовираше својата одлична дуетска песна „Ризик“ која за само еден ден надмина над скоро 700 илјади прегледи (Видео)

Младата, убава и секогаш интересна Џејла Рамовиќ и овој пат ја изненади својата верна публика, своите фанови кои после предобрата и емотивна „Спарта“ и одличната „Казамат“, пред само неколку дена ја промовираше изненадувачки предобрата „Ризик“ која што ја има снимено заедно со Henny.

Музиката за оваа песна е на Noel kharman и Nasir AlBashir, текстот го има напишано Relja Torinno, додека пак за аранжманот се погрижи Jhinsen.

Дека станува збор за високо професионална аудио и видео продукција не станува збор, тоа го докажува покажува самиот видео спот кој и овој пат е за ниво подобар од претходниот. Додека аудиото е работено во светски познати студија. Видео спотот е во реализација на Зед генерација.

За што поточно станува збор, слушнете и погледнете го новото видео на секогаш оргиналната Џејла Рамовиќ.

Можеби ќе ве интересира: