24 ПРОМО: “Going home” – Владимир Четкар

Младиот македонски музичар со светска слава, Владимир Четкар, објави нова песна со наслов “Going home”.
Четкар е комплетен автор на песната која е снимана во студио во Њу Јорк. На музиката работеа повеќе американски уметници на виола, виолина, бас и сл. Додека спотот го режираше Борче Димоски.

Повеќе на Музика24...