24 Промо: Андреј Миске – “Палиме Гасиме”

“Палиме Гасиме” е најновата песна која што познатиот рапер Андреј Миске ја промовираше вчера на музичкиот интернет канал You Tube. Песната е комплетно негова, а која е мотивацијата за да сними вака динамична и интересна песна, не успеавме да го прашаме, но во секој случај веруваме дека истата ќе биде голем хит следниот период. До официјалниот видео спот, Ви нудиме аудио снимка од песната па веднаш по нејзиното слушање ги очекуваме Вашите коментари. Подготви: Магдалена Атанасовска
Повеќе на Музика24...