24 ПРОМО: “Мајко” – Гуру Харе и Аки Рахимовски

Фронтменот на култниот рок бенд “Парни ваљак”, Аки Рахимовски, сними песна со македонскиот музичар Гуру Харе.

Песната “Мајко” е на македонски јазик. Музиката и текстот се дело на Игор Атанасоски – Харе а аранжманот е на Диран Тавитјан.
Спотот го режираше Огнен Шапковски а во него се појавуваат Виолета Шапковска, Милан Тоциновски, Јан Теодоров и Сеад Хаџиќ.

Повеќе на Музика24...