24 Промо: Sarah Mace feat Prince – “Копито” (Видео)

Македонската пејачка Sarah Mace ја сними песната “Копито” како дел од проектот “Femme Fatale” на Александар Ристовски- Принц. Ова е прва од двете песни кои Сара ќе ги сними за овој проект.

Песната е комплетно авторско дело на Александар Ристовски – Принц, вокалот на Сара Мејс. Принц исто така е на гитара, Џоле Максимовски на бас и Дино Милосављевиќ на тапани. Аудио и видео продукција на AleXanDeR.

Повеќе на Музика24...