24 Промо: Дани Димитровска – “Четири ѕида” (Видео)

Пејачката Дани Димитровска неодамна ја промовираше својата најнова песна “Четири ѕида”. Автор на музиката и текстот се на Весна Малинов – Бабамов, која учествува и како придружен вокал. Аранжманот го изработи Киро Бабамов. Спотот е снимен на неколку локации во пелагониско и Битола.

Повеќе на Музика24...