24 Промо: Јосиф и 2 Бона – “Колку ти треба” (Видео)

Во продукција на Урбан Рекордс, во текот на денешниот ден Јосиф заедно со 2 Бона на официјалниот YouTube канал на продукцијата, ја промовираа новата песна “Колку ти треба”. Видеото е во комплетна реализација на Томислав Живковиќ. Како што дознава Музика24, спотот е снимен во Грција, Afytos i Portokali, и на Orange beach.

“Ти немој да негираш, знам колку ти треба. Колку ти треба…”, вака звучи заразниот рефрен кој што уште по првото слушање ќе го слушате пак и пак и пак… се додека сакате и мислите дека треба.

Уживајте во продолжение…

Повеќе на Музика24...