24 Промо: Сара Мејс – “Бакар боја” (Видео)

Македонската пејачка Сара Мејс промовираше нова песна, “Бакар боја”. Автор на музиката е Сара Мејс која покрај вокалот свири и на харфа. Во нејзина придружба се Драган Теодосиев – тапани, Симеон Ангеловски – бас гитара и Теона Јовановска како придружен вокал.

Во продолжение, уживајте во нејзиното најново видео со клик на следниот линк: Сара Мејс – “Бакар боја”.

Повеќе на Музика24...