24 Промо: Тијана Дапчевиќ – “Презир” (Видео)

Македонската пејачка Тијана Дапчевиќ која со години работи во соседна Србија, ја промовираше својата нова песна “Презир”. Промоцијата на песна се совпадна со роденденот на пејачката која е родена на 3-ти февруари 1976 година. Автор на текстот и музиката на песната е Александар Делиќ, а аранжманот го изработи Махир Сарихоџиќ.

Ф.Е.

Повеќе на Музика24...