Калиопи го промовираше новиот сингл „Хајде да пјевамо“

Македонската поп дива Калиопи денеска го објави својот најнов сингл „Хајде да пјевамо“. Новата песна е втора која Калиопи ја промовираше во изминатиот период. Како и претходниот сингл „Пресуда“ но и голем дел од нејзините песни и овој сингл е на “српско-хрватски јазик“. Причина за ова е големата популарност на Калиопи во Србија, Хрватска и БиХ.

Текстот е дело на Калиопи, додека композитор е Ромео Грил. Аранжманот и мастерот на песната се изработени во Загреб, Хрватска.

Повеќе на Музика24...