Ново!!! – Појадок мени акција во “La Strada” (Фото)

И овој пат ви раскажуваме уште еден дел од “La Strada” Прилеп кој што секојдневно ви нуди поинаква градска приказна. Веруваме дека секојдневно поради големиот број на обврски не стигнувате да појадувате, нешто што светските научници велат дека е најважно за вашиот ден да започне и продолжи убаво и вообичаено, а со самото тоа вие ќе бидете поисполнети и секако посреќни.

-Мекици со убаво сиренце и парчиња свеж домат,

-Јајца на око со топло лепче, убаво тазе сиренце и свеж домат,

-Вкусен омлет со парчиња свеж домат и топло лепче…

е само дел од она што вие можете да го порачате наутро и да ја заситите вашата глад за нешто убаво, оргинално, вкусно и незаборавно чувство.

Токму во “La Strada” ви го нудат она што вам ви е потребно. Вкусен и секогаш топол и одлично подготвен појадок, нешто што верувајте денес премногу значи. Со најновата појадок мени акција која што се нуди во ова урбано и градско препознатливо и надалеку познато место, за само 99 денари вие, вашите најблиски, вашите пријатели, соседи, роднини… имате можност да добиете вкусен појадок, појадок кој што ќе го почувствувате со сите сетила, појадок кој што ќе ве натера секое утро да се навраќате во местото каде се раскажува и доживува урбаната градска приказна – “La Strada”.

Повеќе на Музика24...