Празнично и македонски: И овој празник бидете дел од “La Strada” и купувајте македонско (Фото)

И денес ја продолжуваме урбаната приказна која не може туку-така да се раскаже, туку треба само да се доживее. И сами веќе знаете, “La Strada” во Прилеп е местото каде можете и ја имате таа ретка привилегија да ги вкусите највкусните и најубаво зготвени пици, тестенини, бургери, пастрамајлии… и сето она што вам ви се допаѓа, а е дел од менито кое верувајте и не е така мало.

Најново во “La Strada” е тоа што сето она што вам ви се допаѓа, појадок, ручек, кафе со пријателите, пиво со другарите… што и да е, сето тоа можете да го платите со картичките кои неодамна Владата на Република Македонија ги додели на сите оние кои имаа потреба од таа финансиска помош. “La Strada” е дел од акцијата “Купувајте домашно”, каде се она што е наше, македонско, можете без размислување да го порачате и платите веднаш.

Местото каде што се раскажува најубавата и највкусна урбана приказна во Прилеп – “La Strada” не завршува тука, напротив, во следното читање ќе ви ги доловиме и доближиме пиците кои се секогаш одличен избор за ублажување на гладот, а многу често и за фамилијани прослави, собирања и седенки заедно со одличниот и љубезен персонал на ова уникатно урбано градско место.

Повеќе на Музика24...

Остави коментар

Вашата маил адреса нема да биде објавена.