“Роден крај” нова песна и видео спот на фолк пејачот Јордан Митев (Видео)

По кратко време откако ја промовираше песната “За тебе” заедно со видео спот, Јордан Митев повторно со новитет за својата публика. Овој македонски фолк пејач кој во моментов е на турнеја во Австралија, ја промовираше песната “Роден крај” за која сними и видео спот. Митев се јавува како комплетен автор на песната, а во видеото се прикажани неколку значајни локации од Македонија.

Погледнете го видео спотот и уживајте!

Повеќе на Музика24...