Владо Јаневски промовираше спот за песната “Недостасуваш” (Видео)

Владо Јаневски вчера вечер го промовираше спотот за песната “Недостасуваш”. Издавач е “Croatia records“, Јаневски е автор на музика и текстот а аранжманот е на Никша Братош.

Уживајте !

Повеќе на Музика24...