Бијонсе го промовираше новиот филм “Black is king” (Видео)

Една од најдобрите светски познати музички ѕвезди, Бијонсе неодамна објави трејлер за нејзиниот филм “Black is king” кој ќе биде достапен на Дизни + стриминг сервис од 31 јули. Филмот е базиран на музиката од филмот “The Lion King”, во кој минатата година, Бијонсе даваше глас на Наил, а пејачката на тоа се потпишува како сценарист, родител и продуцент.

Исечоците од сцената може да ја видат само визуелно искусни. Во трејлерот, освен Бијонсе се појавува и нејзиниот сопруг Џеј Зи и децата Блу, Ајви, Руми, и Сер. Во филмот се преиспитува лекцијата од “The Lion King” дека “денешните млади кралеви и кралици се во потрага за својата круна”, изјави Бијонсе.

Вестите за овој филм пристигнуваат после информацијата дека Бијонсе е во преговори за 80 милиони долари и да направи уште три филма за Дизни по успехот со “The Lion King”.

Повеќе на Музика24...