Лејди Гага: Мојот нов албум ќе се вика “Адел” (Фото)

Американската пејачка Лејди Гага напиша на Твитер дека планира да го именува својот нов албум “Адел” во чест на нејзиниот талентиран колега. Оваа изјава ги изненади фановите на екстравагантната пејачка. Многумина се прашуваат дали станува збор за шега.

“Дали сте сериозни?”, коментираат корисниците на Интернет. Нема ниту шеги на оваа тема. И покрај тоа, се уште нема одговор од Лејди Гага или нејзиниот тим.

Повеќе на Музика24...