На концерт, Дени Браун беше орално задоволуван?! (Фото)

Пред неполна недела познатиот рапер Дени Браун одржал концерт во Минеаполис, каде што се случило навистина нешто недозволиво и невидено досега. На една од неговите песни, на сцената се качиле повеќе негови обожавателки, од кои едната од нив веднаш се приближила до раперот и клекнувајќи на колена започнала орално да го задоволува. По многубројните негативни критики, меѓу која и онаа од еден од посетителите на концертот кој самиот вели дека ќе треба да му се донираат финансии за да појде на психијатар по она што го има видено, во јавноста се појави Кети Прајд која што заедно со раперот Дени се заедно на турнејата. Таа за медиумите вели: “Што требаше Дени да стори? Таа веќе го имаше “во уста”. Ако ја турнеше, ќе ја турнеше во лице или ќе ја удреше со ногата, а и најнежното движење веднаш ќе беше протолкувано како злоставување и тоа во момент кога сите гледаат што се случува. Мажи кои туркаат жени – не изгледа убаво особено кога луѓето фотографираат. А, дури и да се досетеше да ја турне нежно, без тоа да изгледа како да ја удира во лице веднаш ќе се соочеше со обвиненија и напади на неговата маженственост. Ќе го прогласеа за геј. Тоа е кошмар за секој рапер”, објаснила таа. Danny_BrownПодготви: Елена Крагуевска
Повеќе на Музика24...