Tag : 1000 godini bigorski manastir

Културо

Концерт по повод 1000 години Бигорски манастир во Македонска филхармонија

Filip
Посебен културен настан, свечен концерт по повод големиот јубилеј 1000 години од основањето на Бигорскиот...
Културо

Изложба “1000 години Бигорски манастир” на фестивалот “Илинденски денови” (Фото)

Filip
Во склоп на јубилејното 50-то издание на фестивалот „Илинденски денови“ во културниот центар “Магаза“ во...